streda 29. marca 2017

Ysabel

Môj prvý platený návod. Keď som ho prvý krát otvorila, nerozumela som ani mäkké F. Ale nakoniec som sa z toho vymotala, naučila sa niečo nové a uštrikovala krásnu šatku.

My first paid pattern. When I opened it the first time, I didn´t uderstand a thing. But in the end I managet to knit it, I learned something new and got a nice scarf out of it. 

nedeľa 12. marca 2017

Vrkoče na hlave - Cable hat

Som rada keď zákazníci chcú uštrikovať niečo, čo som ešte nerobila. Takto mám možnosť vyskúšať si veci, ktoré by som sama od seba nerobila. Ako napríklad túto rohatú copatú čiapku. Vyzerá parádne.

I like knitting for my customers. They make me knit things that I normally wouldn´t do. Just like this cable hat with a horn. It turned out just perfect.

ako ustrikovat ciapku

streda 8. marca 2017

KAL a dress the first part (the introduction) - Prvé štrikovanie šiat spoločne - úvod

Už niekoľko dní som rozmýšľala, ako to vymyslieť. Ako spraviť, aby sme mohli spolu štrikovať jednu vec, bez toho, aby sme sa skutočne stretli, kedže ja som indisponovaná mojím pol ročným synom . No a konečne som to vymyslela. Čo, kedy a ako. Tak čítajte a pridajte sa!! A tento krát to všetko aj po anglicky!

I have been thinking for a while now, how to do this (in Slovakia KAL´s are not so popular). How to make it possible to knit together, without being really together, because I am not able to be somewhere right now because of my little son. And now I know it. What, when and how. So read! And this time in english as well!!!



piatok 3. marca 2017

streda 1. marca 2017